No Injector Ground Pulse on 2000 BB - Page 3
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CBRXX.com.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
Like Tree2Likes

Thread: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

  1. #31

    Member #
    2343
    Bike(s)
    2K Titanium, 85 V65 Sabre (Totalled but saved me)
    Join Date
    Sep 25 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    7,273
    Liked
    1894 times

    Re: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

    Quote Originally Posted by Mujihana View Post
    Alright. Got the fuel pressure test kit. According to the service manual, I'm supposed to undo the line coming out of the fuel pump and plug the gauge in there, correct? If I were to just undo that line, would a bunch of fuel just start pouring out?
    Yes
    You'll have to drain the tank. You can use the FPR return line. It'll get most of it out. Then hook up the gauge refill the tank do your test and then drain it again.
    Route 191 formerly Route 666 Some say that this section of the
    road has 1100 curves in 95 miles.

  2. # ADS
    Sponsor
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    CBRXX.com is the original Honda CBR1100XX Super Blackbird community! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!


  3. #32

    Member #
    462
    Bike(s)
    99 CBRXX
    Join Date
    Nov 27 2006
    Location
    Thailand
    Posts
    838
    Liked
    73 times

    Re: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

    Quote Originally Posted by Mujihana View Post
    Alright. Got the fuel pressure test kit. According to the service manual, I'm supposed to undo the line coming out of the fuel pump and plug the gauge in there, correct? If I were to just undo that line, would a bunch of fuel just start pouring out?
    no fuel will pour out - only from the return line that goes to the FPR if you remove that one which I plug with a tank bolt if removing the tank

    clean the filter first like I suggested in reverse direction and see if it starts - if I am right you will see a lot of muck come out for a few seconds then blow it out with air to remove any residual water

  4. #33

    Member #
    37763
    Bike(s)
    2000 BB
    Join Date
    Jun 12 2019
    Location
    Bend, OR, USA
    Posts
    20
    Liked
    1 times

    Re: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

    So, problem solved. Bike is up and running.

    Geoff, the second I undid that bolt, all hell broke loose. Definitely had to drain the tank. Anyways, while the tank was drained I decided to have a look at my fuel filter. Come to find out, the line from the fuel pump to the fuel filter was disconnected. I feel a little dull. Thank you guys so much for all of your help, it was greatly appreciated.
    SouthTexas11XX likes this.

  5. Remove Advertisements
    CBRXX.com
    Advertisements
     

  6. #34

    Member #
    37763
    Bike(s)
    2000 BB
    Join Date
    Jun 12 2019
    Location
    Bend, OR, USA
    Posts
    20
    Liked
    1 times

    Re: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

    Oh, and now that there's actually fuel in the bike again, the FI light came back. Steady glowing. No codes.

  7. #35

    Member #
    462
    Bike(s)
    99 CBRXX
    Join Date
    Nov 27 2006
    Location
    Thailand
    Posts
    838
    Liked
    73 times

    Re: No Injector Ground Pulse on 2000 BB

    Quote Originally Posted by Mujihana View Post
    So, problem solved. Bike is up and running.

    Geoff, the second I undid that bolt, all hell broke loose. Definitely had to drain the tank. Anyways, while the tank was drained I decided to have a look at my fuel filter. Come to find out, the line from the fuel pump to the fuel filter was disconnected. I feel a little dull. Thank you guys so much for all of your help, it was greatly appreciated.
    fuel will run out if it is disconnected from the pump, I have my tank off many times and never have fuel running out of the pump output line, glad you found the problem

    FI Light - try resetting the ecu, instructions are in the manual, in saying that it sounds to me like the "loom fix" may not have been done correctly, a constant FI light with no code is usually fatal and engine won't run


 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Tags for this Thread